Re-incarcare.ro - sau cum să economisești bani pentru compania ta

Re-incarcare.ro - sau cum să economisești bani pentru compania ta


Economia devine dintr-o dată o prioritate pentru orice companie care trece printr-o perioadă de criză economică și, după cum știm, recesiunea începe să-și facă simțită prezența și pe meleagurile noastre. Astfel, companiile sunt nevoite să își reducă cheltuielile într-un fel sau altul iar prioritate reprezintă serviciile de care acestea nu pot neapărat să se lipsească dar cu care se pot bucura de o reducere semnificativă de costuri. Ei bine, în ultimii 5 ani, o metodă destul de ingenioasă de a reduce costurile într-o companie o reprezintă renunțarea la abonamentele business și migrarea spre PrePay.

 

Câți bani poate economisi o companie dacă trece le cartela PrePay

 

Calculele sunt destul de simplu de făcut. Un abonament business în 2024 in Romania începe de la câțiva zeci de euro pe lună și poate urca lejer la câteva sute de euro, în funcțiile de beneficiile pe care le oferă. Adevărul este că în ziua de azi beneficiile oferite de abonamente nu mai sunt așa importante, mai ales din pricina faptului că se comunică foarte mult online. Nu mai are nimeni nevoie de sute, mii de minute în alte rețele sau minute nelimitate în rețeaua proprie. 

Există companii care au trecut deja pe cartelă PrePay și se descurcă de minune folosind o reîncărcare PrePay de 5-6 euro. La un mic calcul, ne putem da seama că economia rezultată în urma acestei rocade este una destul de serioasă, direct proporțională cu numărul de telefoane din companie. Cu cât în firmă există mai multe telefoane mobile cu atât economia va fi una mai vizibilă și mai de bun augur, într-o perioadă de recesiune economică precum cea prin care trecem acum.


Ce alte avantaje mai are trecerea unei companii de la abonamente la cartela PrePay

 

Pe lângă economia semnificativă pe care o poate aduce pentru o companie trecerea de la abonamente business la cartela PrePay, mai putem discuta despre avantajul libertății. Cartela PrePay nu se bazează pe un contract care să trebuiască menținut timp de 2 ani. Astăzi libertatea este foarte importantă mai ales în mediul business unde o companie are nevoie de flexibilitate atunci când nu mai este mulțumită de serviciile prestate de un anume furnizor. Portarea în cazul cartelelor PrePay se efectuează în maxim 3 ore și poate da companiilor libertatea de care acestea au nevoie în momentul în care se dorește schimbarea furnizorului de telefonie mobilă, schimbare care nu poate fi efectuată în cazul abonamentelor decât atunci când perioada contractuală a expirat.

 

Re-incarcare.ro – ce fel de servicii oferă companiilor în sfera cartelei PrePay

 

Re-incarcare.ro este unul dintre portalurile prin intermediul cărora companiile își pot reîncărca simplu și rapid toate cartelele PrePay. Una dintre temerile legate de utilizarea cartelelor PrePay în mediul business se lega evident de momentul în care acestea vor trebui reîncărcate, până nu demult fiind disponibilă doar varianta manuală, fapt ce ținea departe companiile de utilizarea cartelelor PrePay. Ei bine, astăzi, cu ajutorul automatizării și a serviciilor de reîncărcare programată oferite de re-incarcare.ro, companiile își pot reîncărca automat, simultan, la o anumită dată din calendar, toate cartelele PrePay, fără să stea cineva să reîncarce manual cartelă cu cartelă.

 

Companiile care folosesc cartele PrePay pot descărca de pe re-incarcare.ro un tabel de comandă pe care-l completează cu numerele de telefon care trebuie reîncărcate, operatorii de care aparțin cartelele și valorile de reîncărcare dorite. Se trimite tabelul spre portal iar după ce se face plata, toate cartelele din acel tabel vor primi beneficiile achiziționate. Se poate cumpăra o reîncărcare Vodafone, una Orange sau 3 Telekom, nu contează numărul de cartele PrePay sau operatorul, toate vor fi reîncărcate automat în maxim 10 minute de la trimiterea comenzii către portal.

Partener autorizat orange vodafone telekom