Cum reincarci?

header

Cum reincarci?

Serviciul de reincarcare online oferit de Re-incarcare.ro este creat special pentru tine! Pentru ca tu sa te poti bucura de un serviciu profesionist, simplu, rapid si sigur.

Pentru a reincarca online, trebuie sa accesezi prima pagina http://www.re-incarcare.ro/. 

Pe prima pagina vei gasi un Smartphone grafic cu un formular in interior. Trebuie sa selectezi reteaua de telefonie pe care este numarul pe care doresti sa il reincarci cu credit: Vodafone, Orange sau Telekom (fost Cosmote).

1. Apoi, la prima casuta va trebui sa alegi ce pachet de reincarcare credit doresti. Pentru cele notate cu PIN la sfarsit, vei primi in casuta de email un voucher cu codul PIN pe care il inserezi urmand instructiunile operatorului tau, cele fara PIN la sfarsit vor putea fi efectuate direct de operator, imediat ce ai efectuat plata, fara a fi nevoie de PIN.\

2. La cea de-a doua casuta va trebui sa selectezi tipul de reincarcare, mai exact - suma pe care doresti sa o reincarci sau minutele, in functie de ce ai ales la prima casuta (Pachet reincarcare).

3. La casuta numarul 3 va trebui sa completezi numarul de telefon pe care doresti sa il reincarci credit. Intr-un final, pe urmatorul rand va trebui sa completezi adresa ta de e-mail.
Apoi, se va bifa mini-casuta "Accept termenii si conditiile", iar apoi apasat butonul verde "re-incarcare".

 
Urmeaza acesti pasi si dupa ce ai apasat butonul re-incarcare, vei fi trimis pe pagina de confirmare.


Pagina respectiva va contine datele comenzii tale: numar de telefon, adresa de email, operator de telefonie selectat, valoarea pe care ai selectat sa o incarci si tipurile setate in primele doua casute.

In partea dreapta vei vedea o lista cu bonusurile pe care le vei primi in urma reincarcarii cartelei.
Pentru a trece la plata, va trebui sa apesi pe butonul verde - "Plateste securizat".

Dupa apasarea butonului "Plateste securizat" vei ajunge pe pagina procesatorului de plati - PayU (printre cele mai importante companii de procesare plati).
Pagina respectiva va trebui completata cu datele tale de facturare.
Apoi, va trebui sa selectezi modalitatea de plata pe care o preferi -

  • Visa/MasterCard/Eurocard
  • ING HomePay
  • Click 24 Banking BCR
  • BT24 - Internet Banking Banca Transilvania


Se da click pe pasul urmator si se finalizeaza comanda.
Imediat dupa efectuarea platii, creditul va fi alocat pe numarul de telefon pe care l-ai specificat. Comanda ta va fi activata instant.

Tot procesul de selectie, plata si primirea creditului va dura intre 2-3 minute.

 

Nu uita! Re-incarcare.ro nu este numai cea mai simpla metoda de reincarcare a cartelei prepay Orange, Vodafone si Telekom, ci si cea mai sigura, intrucat nu folosim datele tale decat in scopul lor minim uzual.

Partener autorizat orange vodafone telekom