5 motive sa cumperi de pe Rovinieta.Online

Dacă deții o companie de transport, există cel putin 5 motive importante pentru a cumpăra roviniete prin intermediul Rovinieta.online. În acest domeniu, este o provocare să obții un preț bun pe kilometru și să te asiguri că profitul companiei nu va fi diminuat de amenzi. Transporturile sunt unul dintre cele mai amendate domenii din România, iar instituțiile publice precum ANAF, ISCTR, MAI și CNAIR (Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere) au dreptul să controleze atât vehiculele, cât și compania proprietara.


Amenzile CNAIR pentru lipsa rovinietei sunt destul de mari și pot fi evitate prin cumpărarea rovinietelor online prin intermediul Rovinieta.online. Există 5 motive principale pentru care orice posesor de companie de transport ar trebui să folosească acest serviciu:


Centralizarea datelor: Pentru a verifica rovinieta pentru fiecare vehicul în parte din cadrul unui parc auto, este o bătaie de cap pentru că nu toate expiră în același timp. Prin intermediul Rovinieta.online, poți avea la un loc toate tranzacțiile, știind foarte clar în orice moment, care mașină nu are rovinietă.


Alerte gratuite: Acest serviciu oferit de Rovinieta.online este gratuit și este valabil pentru cazurile în care se cumpără roviniete cu o valabilitate mai mare de 30 de zile. Astfel, poți fi avertizat atunci când expiră rovinietele.


Emitere roviniete simultan: Cei care folosesc Rovinieta.online pot emite mai multe roviniete în același timp, pentru mai multe vehicule. Astfel, se poate scuti timp în cazul parcurilor auto de mari dimensiuni.


Externalizarea achiziției de roviniete: Poți plasa o comandă prin intermediul unui tabel standardizat, iar personalul companiei Rovinieta.online se va ocupa de tot. Aceștia își asumă contractual plata amenzilor pentru lipsa rovinietei dacă este din vina lor.


Serviciu gratuit: Serviciile oferite de Rovinieta.online sunt absolut gratuite, externalizând o grijă destul de mare și având mai mult timp pentru obținerea de contracte mai bine plătite pentru compania de transport.


Dacă activezi în domeniul transporturilor, cu siguranță știi cât de costisitoare este amenda în cazul lipsei rovinietei pentru astfel de vehicule. Prin intermediul Rovinieta.online, poți evita aceste amenzi și profita de existența unui serviciu gratuit cu funcție de centralizare a datelor și de prevenție.

Partener autorizat orange vodafone telekom