De ce este mai avantajos sa iti incarci cartela online

Cand auzi “Ne pare rau, dar nu aveti suficient credit pentru a apela acest numar” simti cum ti te taie genunchii si te apuca nervii. E toiul noptii, ai vrut sa suni pe cineva drag sau in timp ce esti la munca, trebuie sa efectuezi un apel care un partener de afaceri, iar tu nu mai ai minute. Noaptea sigur nu gasesti vreun magazin partener al operatorului la care esti inregistrat ca sa iti activezi optiunea, iar de la munca nu poti pleca cu una cu doua. Poate fi o situatie stresanta si zici ca astrele s-au aliniat impotriva ta in acea zi. Ce poti face in aceasta situatie?

 

Telefon fix nu mai are nimeni in casa, iar la munca nu prea-ti vine sa ceri cuiva telefonul pentru a suna. Ca sa nu mai vorbim despre faptul ca de obicei, cand iti faci o astfel de optiune, alegi si datele mobile ca sa poti naviga cu usurinta pe internet. Iar fara internet nu prea faci mare lucru in ziua de astazi. Te prinde ghinionul si ramai fara optiunea valabila undeva in vacanta, unde vrei sa postezi poze minunate si sa tii legatura cu cei dragi, automat iti strica un pic din buna dispozitie. Suntem dependenti de telefon si social media si nu avem ce face! Nu cred ca se trezeste nimeni maine decis de a se muta undeva in munti, izolat de toata lumea.

 

Iata o solutie simpla pentru aceasta situatie. Accesezi site-ul nostru re-incarcare.ro si in cativa pasi simpli iti reincarci cartela.

 

Pasi de urmat:

 

●    Selectezi operatorul Orange, Telekom sau Vodafone;

●    Alegi pachetul de reincarcare;

●    Alegi tipul de reincarcare;

●    Introduci numarul de telefon;

●    Introduci adresa ta de e-mail;

●    Accepti termenii si conditiile si continui cu plata.

 

Avantajele reincarcarii online

 

●    Serviciul nostru este disponibil non-stop, deci in orice situatie te-ai afla intri rapid pe internet si iti reincarci cartela.

●    Nu trebuie sa iti faci griji de siguranta datelor tale! Conexiunea noastra este ultra securizata, deci nu exista riscul de furt al datelor sau de pierdere a creditului.

●    Ai mai multa comoditate ca oricand! Nu mai trebuie sa te deplasezi la magazinele partenere, sa stai in trafic si nici nu mai trebuie sa astepti pana a doua zi ca sa mergi acolo. Poti reincarca si in toiul noptii daca atunci ai nevoie, de pe un laptop sau de pe telefon daca esti conectat la WiFi.

●    Tranzactia este super rapida, in cateva secunde si nici nu depinzi de crearea unui cont de client.

●    Prin serviciul nostru de reincarcare cartela online poti inclusiv sa faci cadou persoanelor dragi astfel de reincarcari.

 

Indiferent de momentul zilei, fie ca esti la munca, acasa, in trafic, in vacanta, cu noi efectuezi rapid si sigur reincarcari cartela online la cei 3 operatori de telefonie mobila. Scapa de deplasari si situatii stresante. O astfel de reincarcare rapida te poate salva intr-o zi chiar si de o situatie periculoasa, asa ca nu uita niciodata de noi!

 

Te asteptam pe pagina pentru a afla mai multe informatii despre cum platesti. 

Partener autorizat orange vodafone telekom