Telekom România a câștigat clienți noi dar veniturile au scăzut cu 3% în 2022

Telekom România a obținut aproape jumătate de milion de clienți noi în 2022, dar veniturile au scăzut cu 3%


Telekom Mobile a avut 4,16 milioane de abonați și utilizatori de cartele preplătite, o creștere de 12,9%, ceea ce înseamnă că au câștigat aproape 500.000 de utilizatori de servicii mobile.

La sfârșitul celui de-al patrulea trimestru, Telekom Mobile avea 1,85 milioane de abonați și 2,31 milioane de utilizatori de cartele preplătite.


Potrivit unui sondaj intern de opinie, peste 80% dintre clienți sunt mulțumiți de serviciile primite, confirmând că promisiunea "Mobil așa cum vrei. Simplu și corect" este respectată.


Serviciile de reincarcare Telekom au functionat ireprosabil in anul 2022 ceea ce a dus la o crestere constanta a valorii comenzilor asociate.


Telekom Mobile a îmbunătățit constant rețeaua 4G/4G+ și a introdus apelurile de voce VoLTE (4G). Brandul "T" al Deutsche Telekom, care este și brandul Telekom Romania Mobile, este cel mai valoros brand din Europa, conform raportului Brand Finance Global 500, evaluat la 62,9 miliarde de dolari, o creștere de 5% față de perioada precedentă și cu 58% mai mult decât în 2020.

Partener autorizat orange vodafone telekom