Pentru cei batrani ramasi acasa - un gand bun

Parintii mai in varsta stiu ca-i greu si pentru ei sa ceara ajutor si se descurca numai ei stiu cum, ca sa nu va intristeze sau sa va implice ca voi sa va vedeti de munca...

Dar cateodata va ia dorul si nu reusiti sa dati de ei la telefon pentru ca le-a expirat creditul si perioada de gratie, iar ei habar n-au cum sa-si incarce telefonul. 

Ii puteti ajuta imediat chiar si de la distanta, incarcandu-le telefonul online. Prin siteul re-incarcare.ro urmand cei cativa pasi, puteti introduce numarul cartelei prepaid al mamei sau bunicii si ii puteti alimenta lunar creditul astfel incat cartela sa ramana activa si bunica mereu disponibila.Siteul re-incarcare.ro va pune la dispozitie un serviciu rapid si eficient de reincarcare online a cartelei dvs prepay cu credit direct sau a optiunii cu minute, fie ea optiune activa sau pe care doriti sa o activati. Puteti alege intre oricare dintre cei trei mari operatori de telefonie mobila produse de incarcare directa sau cu cod PIN.Usurati-va viata si pe cea a celor dragi cu siteul www.re-incarcare.ro!

Partener autorizat orange vodafone telekom