Oferta la reincarcare cartela a operatorului Vodafone

Smartphone-ul face parte tot mai importanta din vietile noastre, atat de esentiala este utilitatea sa incat devine un instrument la care apelam de poate sute de ori pe zi in mod aproape inconstient. Nu mai avem timp si energie sa optimizam pe cat posibil costurile si sa ne ajustam planul tarifar in functie de necesitati. Cum operatorii isi modifica constant produsele prepay e bine sa aflam care mai sunt ofertele lor inainte de a reincarca:


In prezent Vodafone pune la dispozitia posesorilor de cartele preplatite urmatoarea schema tarifara:



Pentru 5 EUR - Oferta 5 clientii beneficiaza de: 30MB internet + 30 MB internet bonus, nelimitat minute si SMS uri in retea, 1000 minute si SMS uri catre orice retea nationala din care 100 minute internationale, fara roaming.


Pentru 6 EUR - Oferta 6 - 60 MB internet, nelimitat mesaje si apeluri video Facebook si WhatsApp, nelimitat minute si SMS uri in retea, 2000 minute si SMS uri catre orice retea nationala din care 300 minute internationale, fara roaming. 


Pentru 8 EUR - Oferta 8 - 80 MB internet, nelimitat mesaje si apeluri video Facebook si WhatsApp, nelimitat minute si SMS uri in retea, 2000 minute si SMS uri catre orice retea nationala din care 1000 minute internationale, fara roaming. 


Pentru 10 EUR - Oferta 10 - 100 MB internet, nelimitat mesaje si apeluri video Facebook si WhatsApp, nelimitat minute si SMS uri in retea, 2000 minute si SMS uri catre orice retea nationala din care 1000 minute internationale, fara roaming. 



Cu informatiile de mai sus acum la reincarcare puteti alege in mod chibzuit.

Partener autorizat orange vodafone telekom