De ce prefer prepay in loc de abonament?

De peste 10 ani, sunt client PrePay al companiilor de telefonie mobila și cred că este cea mai bună decizie pe care am luat-o în ceea ce privește telefonul mobil. Am fost client la toate companiile de telecomunicații din România: Orange, Vodafone, Cosmote (acum Telekom) și chiar și Digi, dar ... am renunțat la ideea de abonament.


Sunt bucuros să împărtășesc cu tine experiența mea cu serviciile și companiile de credit pentru telefonie mobilă preplătite din România. Într-o lume în care abonamentele lunare pentru telefoanele mobile sunt la ordinea zilei, am decis să renunț la abonamentul meu și să trec la serviciile de credit preplătite pentru telefonul meu mobil.


De ce am făcut această alegere?


În primul rând, am observat că abonamentele lunare pentru telefoanele mobile sunt adesea costisitoare și impun utilizatorilor o serie de restricții. De exemplu, trebuie să așteptăm o anumită perioadă de timp minima (12 luni) pentru a schimba planul de servicii sau trebuie să plătim penalizări pentru a ne rezilia contractul înainte de expirarea acestuia.


Pe de altă parte, serviciile de credit preplătite pentru telefonul mobil sunt mult mai flexibile. Putem alege cât de mult credit să încărcăm în contul nostru, putem să îl folosim când avem nevoie și putem alege planuri de servicii personalizate pentru nevoile noastre specifice. În plus, nu există nicio obligație contractuală, așadar suntem liberi să renunțăm la serviciile de credit preplătite în orice moment.


În România, există multe companii care oferă servicii de credit preplătite pentru telefonul mobil. Personal, am ales să folosesc serviciile companiei Orange respectiv optiunea minute Orange, deoarece aceasta oferă o gamă largă de planuri de servicii și beneficii atractive pentru utilizatori. De exemplu, putem beneficia de minute și SMS-uri nelimitate, trafic de date nelimitat pentru anumite aplicații sau servicii de roaming internațional la tarife avantajoase.


În concluzie, serviciile de credit preplătite pentru telefonul mobil sunt o opțiune excelentă pentru cei care doresc să economisească bani și să aibă mai multă libertate în utilizarea telefonului lor mobil. În plus, există multe companii din România care oferă astfel de servicii, deci putem alege cu ușurință planul de servicii care se potrivește cel mai bine nevoilor noastre. Sper că această informație a fost de ajutor pentru tine și că îți va fi mai ușor să faci o alegere informată în ceea ce privește serviciile de credit preplătite pentru telefonul tău mobil!


Câteva dintre motivele pentru care am luat această decizie


  • Abonamentele sunt mult mai scumpe decât PrePay
  • Beneficii inchipuite
  • Serviciile prepay dau flexibilitate si libertate
  • Lipsa de respect fata de clientul pe abonament
  • Fara obligatii lunare


După toate aceste experiente personale, am renunțat la ideea de a mai avea abonament și am trecut pe cartela PrePay. Cumpăr în fiecare lună o reîncărcare Orange. PrePay este o opțiune mult mai bună pentru mine și cred că și pentru mulți alți clienți care vor să evite problemele cu companiile de telecomunicații. Este o opțiune flexibilă, care oferă aceleași beneficii ca și abonamentele, dar la un preț mult mai mic și fără constrângerile contractuale. Dacă doriți să evitați problemele cu companiile de telecomunicații, vă recomand să încercați PrePay.

Partener autorizat orange vodafone telekom