3 situatii care demonstreaza ca tehnologia este prietenul tau, nu dusmanul tau

Zi de zi suntem inconjurati de tehnologie si ne folosim de ea. Daca stim sa vedem avantajele din asta si nu dezavantajele, vom sti sa consideram smartphone-ul un prieten si nu un dusman. Iata doar 3 din acele situatii care va demonstreaza concret de ce aveti nevoie de telefonul mobil, disponibil cu resurse de tip minute si mesaje.

 

# Suni prietenii sau familia din strainatate


Se intampla practic cand iti este lumea mai draga sa ramai fara credit? Nu e mare lucru, cu cateva butonari rezolvi situatia. Din pagina noastra faci reincarcarea telefonului simpla si rapida. Pentru ca ai nevoie sa suni pe cei din afara tarii. De multe ori fusul orar este schimbat, posibil sa fie o ora tarzie in tara si sa nu ai inca un program disponibil la magazinul de unde obisnuiai sa iti cumperi cartela. Iata ca online-ul nu depinde de un program anume.

 

Suna-i pe cei dragi tie, din orice colt de lume! Suna-i si bucura-i. Pana la urma despre asta este vorba in viata, despre grija pe care o purtam celor dragi noua.

 

# Nu o/il lasi sa te astepte in zadar

 

Esti inca in faza de tatonare cu el/ea? Nu suni de teama sa nu pari in fel si chip, prea disperat, prea exagerat. Este de preferat sa dai un mesaj sau sa raspunzi cu un mesaj la o solicitare anume. Aceeasi poveste se repeta si in alte cazuri, cand vine vorba de relatii profesionale. Orele pot fi nepotrivite sa suni, sa ai o abordare directa, asadar te vei baza pe trimiterea unui mesaj ca raspuns privind o anumita cerere.

 

Ce te faci insa cand nu dispui de cartela incarcata? Aceasta este situatia ta, dar nu stie nimeni ca poate fi o posibila explicatie. In lumea in care reincarcarea unei cartele a devenit practica atat de usor de pus la punct, e greu de crezut ca cineva ramane fara resurse de tip minute si mesaje. Tacerea, adica lipsa unui raspuns la momentul potrivit te poate costa destul de mult.

 

# Esti profi, nu trimiti mesaje pe retele sociale

 

Fie ca te-a sunat curierul si nu ai putut raspunde in minutul urmator, fie ca este vorba de a trimite tu sau a primi ceva, fie ca este vorba de un alt prestator de servicii sau de un colaborator, lipsa resurselor pe telefon te costa. Nu poti discuta cu oricine, oricand, utilizand retele sociale. Cum poti reveni cu un feedback sau o completare de meniu la o comanda plasata daca nu ai cum sa suni? Iar in astfel de cazuri nu ai cum sa consideri ca alternativa mesajul pe retele sociale.


Acestea fiind spuse, iata doar 3 motive si cazuri reale in care chiar ai nevoie sa suni pe cineva sau sa scrii un mesaj. Tine cont ca datele pe care le vei nota in formularul specific in pagina noastra, atunci cand efectuezi reincararea, nu vor fi folosite in alt scop decat cel pentru reincarcare. Iar plata este securizata!

Partener autorizat orange vodafone telekom