Re-incarcare.ro – peste 13 ani de experienta în domeniul PrePay

Re-incarcare.ro – de peste 13 ani în domeniul reîncărcărilor PrePay


Oricine are nevoie în ziua de azi de o reîncărcare Vodafone, Telekom sau Orange o poate achiziționa online, din confortul casei sale atât timp cât are o conexiune stabilă la internet pe telefon, tabletă, laptop sau PC, și dispune bineînțeles de suficienți bani pe card pentru a duce la bun sfârșit tranzacția pe care și-o dorește. Internetul a schimbat din temelii vremurile pe care noi le-am trăit, și încă le schimbă, încă are puterea să ne facă viața mai ușoară din moment ce a devenit un suport perfect pentru comerț, în special combinat cu conceptul numit automatizare.

 

Să discutăm puțin despre platforma re-incarcare.ro 


Re-incarcare.ro este exemplul perfect de soluție digitală revoluționară, ajutată de evoluția internetului și de nivelul avansat la care a ajuns automatizarea în ziua de azi. Este o platformă destinată achiziției de reîncărcări PrePay pentru cei care dețin cartela Orange, Vodafone și Telekom și vine astăzi cu niște servicii care în urmă cu 15-20 de ani nu ar fi fost posibile. Spre exemplu în urmă cu mulți ani, dacă ne expirau beneficiile de pe cartela PrePay ce opțiuni aveam pentru reîncărcare? Să mergem la cel mai apropiat magazin (mai mare) unde existau niște cartele reîncărcabile cu sume fixe, 5 euro, 7 euro și 10 euro, sau să mergem la cel mai apropiat punct de lucru al operatorului, punct de lucru care dacă ne referim la zona rurală, putea să fie chiar și la sute de kilometri depărtare. 


Ei bine, astăzi nu mai este nevoie de un asemenea efort. Prin intermediul re-incarcare.ro putem achiziționa de acasă o încărcare Vodafone, Orange sau Telekom fără să mai fim nevoiți să ne mai deplasăm nicăieri. Achizițiile se pot face de oriunde din lume, atât timp cât avem o conexiune stabilă la internet și evident, bani pe card. Vedeți cât de mult a ajutat internetul în această speță? Sau mai bine zis dezvoltarea internetului a mers cot la cot cu automatizarea serviciilor digitale. Spre exemplu, din cauza automatizării avansate, prin intermediul re-incarcare.ro se pot cumpăra coduri de reîncărcare în maxim 2 minute, știu că pare un interval incredibil dar asta înseamnă dezvoltare. 


De ce se pot achiziționa reîncărcări PrePay așa rapid prin intermediul re-incarcare.ro?


Ei bine, conceptul este unul foarte bine gândit, clientul nu are nevoie de cont pe site iar acest lucru grăbește foarte mult procesul de vânzare. Clientul trebuie doar să completeze tabelul de pe prima pagină, adică să aleagă operatorul de telefonie mobilă, să aleagă pachetul de reîncărcare, tipul de reîncărcare, să introducă numărul de telefon care urmează să fie reîncărcat și adresa de e-mail pe care se va emite factura fiscală. După, trebuie să facă plata ca pentru orice altă cumpărătură online, procedeu care astăzi durează maxim câteva secunde din moment ce toți avem datele bancare salvate în Chrome, ori alt browser pe care-l folosim pentru a naviga pe internet. 


Platforma re-incarcare.ro vine cu un serviciu revoluționar și pentru persoanele juridice, respectiv serviciul de reîncărcare programată. Este un serviciu care ajută companiile să folosească mult mai ieftinele cartele PrePay în regim de abonament. Acest serviciu funcționează destul de simplu, toate cartelele din companie pot fi încărcare simultan prin intermediul unui tabel de comandă care va fi trimis către portal, iar după plata facturii, toate cartelele din companie vor fi reîncărcate în câteva minute. Astfel, nimeni din companie nu trebuie să stea să reîncarce manual zeci poate sute de cartele, trebuie doar completat un tabel cu numerele de telefon, operatorii și valoarea de reîncărcare și treaba este rezolvată, fără abonamente business extrem de costisitoare în perioadă de recesiune. 


Acesta este modul prin care re-incarcare.ro a rezistat pe piață de mai bine de 13 ani – inovație, respect față de client, orientare spre a rezolva probleme ale potențialilor clienți, prețuri foarte bune pentru serviciile oferite, chiar GRATUITE dacă ne referim la acele servicii de reîncărcare electronică adresate companiilor. 

Partener autorizat orange vodafone telekom